Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

SEARCH ACCOMMODATION:


7 reasons to book with SloveniaHolidays.com
 • Booking with no commission
 • Payment upon departure
 • Good prices guaranteed
 • The ability to modify your reservation
 • Booking in three steps
 • A large selection of accommodations
 • Guests' comments
{googleMapModule} {newsletter}

SloveniaHolidays.com > Koper/Capodistria > Restaurant Belvedur

Print Send to a friend

Restaurant Belvedur

Belvedur 1, 6272 Gračišče GSM: 00 386 51 385 607

Total rating:

8.7


Based on 7 ratings.

Book >>

Ratings:

Cleanliness 8.6

Location 9.0

Comfort 8.6

Service 8.6

The quality of the offer regarding the price 8.6

Rate or comment >>


 • damjan d Family 24.11.2014 at 10:21 AM
  NAJVEČJE RAZOČARANJE !!! na priporočilo prijatelja smo se odpravili v to gostilno belvedur.Vsi 4-je polni pričakovanj po domači kuhinji :).ob prihodu je bila gostilna polna-dober znak,spijemo pijačo zunaj,z gospo katera je stregla sama se dogovorimo za predjed,da jo pripravijo,preden do miza prosta.vsi smo presenečeni,da je gostilna v zelo slabem stanju,glede na njen.kao.sloves,pričakovali smo urejeno kmečko gostilno,prišli pa skoraj v staro štalo.res,oprema v gostlni je zelooooo stara,dotrajana,ni mi jasno,če gostilna tako dobro dela,da nihče nič ne vlaga vanjo. preden smo se odpravili sem preveril na njihovi spletni stran kaj ponujajo in je vse zgledalo lepo,veliko izbire,domače jedi,cene ugodne,super. Ko se končno usedemo,smo pričakovali jedilne liste????? Ni jih,ne morem verjet,gostilna brez jedilnih listov.dobimo predjed-sir-pršut-pečeno skuto-fritajo (katero ni noben naročil ampak ok....bilo je okusno....babica streže sama,neverjetno....vse gre počasi....naročimo glavne jedi....vse kar sem prebral na strani NIMAJO?????Gospa pove da imajo njoke-fuže z tartufi,golaž-ombolo-krača in klobasa z zeljem in krompirjem,to je to...naročimo 3xfuže in 1xnjoke,solato...... Njoki debeli kot pol krompirja,fuži v skledi za 3 osebe,solata mnogo prekisla,počutil sem se kot pes,kot da sem prišel v zavetišče po zastonj hrano.....Račun za 4-osebe 145.-eur (vsi šokirani-presenečeni) skuta kot priloga-15.-eur (bila je posipana z malo tartufi,tartufe ni nihče naročil)isto je bilo z fritajo-15.-eur,njoki-fuži 20 eur porcija. Skratka čisto odiranje gostov,ni problem plačati višje cene,ampak potem želim,dobro postrežbo,urejenost,čistost.Lokacija lepa,za drugo bi vam namesto 6-ke,dal cvek !!! ZAMISLITE SE MALO !! ČE SE GOSTJE NE BODO VRAČALI,BO KMALU ZMANJKALO GOSTOV !!!! p.s. 1l refoška na vaši strani = 6.-eur (za pol litra sem plačal 4.-eur !!!!) Z mojo družino se k vam ne bi več vrnili,pa tudi če bi mi kao vaše dobrote dali ZASTONJ !!!! Hvala in NE hvala !
  6.6
 • Alessandro Group of Friends 20.10.2014 at 10:37 AM
  Bellissimo posto ottima qualità prezzo nella norma il personale molto gentile e alla mano.
  7
 • Lidija Radovanovic Young Couple 30.3.2012 at 2:30 PM
  Eccezionale!!! Sapori veri e genuini. Ottimo rapporto qualità prezzo.
  10
 • Družina Primorska Family 18.2.2012 at 9:25 PM
  Kako naj ocenim čakanje 2 uri in pol na razkuhane testenine? Drugače kot negativno ne gre. Na kosilo smo prišli v soboto ob enih. Po nekaj minutah je prišel natakar, prevzel naročilo za 3 porcije predjedi (bilo nas je 7) in 7 porcij testenin (z gobami, tartufi in golažem), po približno pol ure čakanja je natakar prinesel najprej pijačo in čez nekaj časa še predjedi, ki so bile sicer okusne, vendar nič ekstremno posebnega (v slo. in hr. Istri dobiš podobno oz. ponekod še boljše), nato natakarja ni bilo k mizi vsaj 1 uro. Medtem smo predjed seveda pojedli, ostali smo že brez kruha in vina, ampak nikogar ni bilo k mizi, da bi kaj naročili. Ko je prišel, je odnese le polovico krožnikov, nekateri izmed nas so še vedno imeli krožnik predjedi pred sabo, vprašali smo za vino in kruh in ponovno čakali, da je kaj prinesel. Po dveh urah in pol je prišel natakar s testeninami, z nasmehom smo mu rekli, da smo mislili, da je kdo v kuhinji umrl, saj je bila situacija zares že absurdna. Odgovoril je, da ne in da je vse pripravljeno sproti "ta moment", pohecali smo se, da je malo dolg ta "moment", nakar je natakar odvrnil, da lahko gremo jest v Interspar, kjer bomo za 2 evra dobili POMIJE, vendar bomo takoj postreženi. Mislim, da si tega nikakor ne bi smel privoščiti, ne razumem predrznosti in osornosti, saj smo za ubogo glavno jed (7x) in 3 predjedi plus liter vina in radenske plačali zasoljenih 150 evrov in glede na situacijo, v kateri smo, bi morali stranke ceniti in biti do njih vsaj prijazni. Tudi lokacija jim ne dovoljuje predrznosti, saj je zelo odročno priti do njih, obnašajo pa se kakor, da so edina gostilna, ki gostom dela uslugo, da jih sploh postreže. Večkrat jemo v različnih domačih gostilnah, tako v Sloveniji kot tudi na Hrvaškem in nas nikakor ne moti neopremljena jedilnica, obrabljeni krožniki in zastarel inventar, moti nas osornost in pomanjkanje kulture. Mimo grede, pred nami sta par pri sosednji mizi ogorčena zapustila gostilno, ampak razen izraza na njunem obrazu, nismo razumeli, kaj se je zgodilo, ko smo bili mi na vrsti, nam je postalo jasno. Navadno naročimo še drugo glavno jed, in sicer meso, prilogo in solate, tokrat smo odšli in nismo niti kave popili, saj nas je vse minilo. Ne bomo se več vrnili in poleg tega, bomo tudi slabo reklamo naredili, ne samo na tem blogu. Popolno razočaranje. Naj omenim še to, da sem med pogovorom z znanci izvedela, da se pri šanku tudi kadi, in sicer je znanca to zelo motilo, saj je imel podobno izkušnjo kot mi, čakal je in čakal, natakar pa je "visel " za zakajenim šankom z lokalnimi pijančki. Mogoče jim obisk kakšne inšpekcije ne bi škodil. Skratka, če želite obiskati kakšni istrsko gostilno, se nikakor ne odpravite sem, ker vam bo žal.
 • Anonimno Family 6.11.2011 at 4:10 PM
  Previsoke cene - solidna hrana (kakršno pa se da dobiti tudi še kje drugje) ni dovolj za takšne cene. Počasna postrežba.
  7Rate or comment

Rate or comment

6 7 8 9 10

6 7 8 9 10

6 7 8 9 10

6 7 8 9 10

6 7 8 9 10

Young Couple Family Mature couple Group of Friends Solo traveller

Your e-mail address will not be visible.

Code

The fields marked with the star * are obligatory.

Send

testna vsebina