Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
{googleMapModule}
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Kranj > Grad Brdo

Natisni Pošlji-prijatelju

Grad Brdo

4000 Kranj
tel.: 00 386 4 260 1000

 


Grad Brdo - predstavitev

Očarljivo urejen Park Brdo je zakladnica kranjske aristokratske zgodovine. Na sprehodu po njem boste lahko občudovali bogato floro in favno ter mnoge znamenitosti, kot so grad Brdo z grajsko vinoteko, dragocena kiparska zbirka, čebelnjak s panjskimi končnicami znanih slovenskih slikarjev, s slamo kriti kozolci...

Park Brdo lahko obiščete kadarkoli, sami ali v spremstvu vodnika. Za voden ogled je potreben vnaprejšnji dogovor v recepciji hotela Kokra. Cena vodenega ogleda za skupine je 2,00 € na osebo.

Vstopnino za ogled parka poravnate pri vratarju na vhodu v park ali na recepciji hotela (2,50 €). Gostje hotela imajo vstop v park brezplačen.


Park si lahko ogledate tudi s kočijo. Kadar je dovolj snega, pa vprežemo konje v sani in tako poskrbimo za posebej romantično vzdušje.
 

Ob nedeljskih popoldnevih organiziramo redne 20-minutne vožnje po parku ali 45-minutne vožnje po celotnem posestvu. Redne nedeljske vožnje so se letos začele 18. aprila.  

Grad Brdo s svojo podobo in umeščenostjo v brezhibno urejene parkovne površine dandanes navdušuje številne obiskovalce. Ti se lahko sprehodijo po urejenih parkovnih poteh, skozi starodavne drevorede, si ogledajo kiparsko zbirko, čebelnjak, hipodrom, posedijo ob dveh jezercih, uživajo v družbi lipicancev, rib, rac in gosi, vadijo golf ali pa ob predhodni rezervaciji preizkusijo vrhunsko ponudbo drugih objektov (koča Jezero, restavracija Zois, kongresni center Brdo, hotel Kokra, sprostitveni center Vrelec).
 

Ogled zunanjosti gradu in posestva Brdo je možen po predhodni najavi.

 

Sporočilo nam lahko pošlje preko kontaktnega obrazca.
 


Če vam je všeč Grad Brdo, si poglejte tudi: