Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:

sloveniaholidays novice
akcijske ponudbe namestitev
kolesarske novice
smučarske novice
ponudbe primerne za družine

SloveniaHolidays.com > Pravne informacije

Natisni Pošlji-prijatelju

Pravne informacije


Pravno obvestilo

Ta dokument opisuje pogoje uporabe spletne strani SloveniaHolidays.com, ki je v lasti podjetja Acenta d.o.o., Kranjska cesta 4, 4240 Radovljica.

Uporaba spletne strani

Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji uporabe, s katerimi si pridržujemo pravico do spremembe. Če se s pogoji ne strinjate, uporabo strani odsvetujemo.

Kot uporabnik spletne strani SloveniaHolidays.com se obvezujete, da le-te ne boste uporabljali za nezakonite ali pogojem uporabe nasprotujoče namene.

Spletno stran SloveniaHolidays.com ne smete uporabljati na način, ki bi lahko poškodoval, onemogočil, preobremenil ali škodil spletni strani ali podjetju Acenta d.o.o.

Ne smete si poskušati pridobiti nepooblaščenega dostopa do katere koli storitve spletne strani SloveniaHolidays.com, računalniškega sistema, z njim povezanega omrežja ali podatkov o njegovem katerem koli drugem uporabniku.

Ne smete si pridobiti ali poizkušati pridobiti kakršnega koli gradiva ali informacij s pomočjo kakršnih koli sredstev, ki niso namenoma na voljo v sklopu spletne strani in izrecno dovoljena.

Spletna stran je namenjena uporabnikom za osebno, nekomercialno uporabo. Podatke oziroma informacije, ki so objavljene na spletnih straneh ni dovoljeno menjati, kopirati, distribuirati, predvajati, objavljati ali na kakšen drugi način prenesti ali prodati katerokoli informacijo.

Podatki na spletni strani


Vse podatke bomo redno pregledovali in morebitne napake takoj odpravili. SloveniaHolidays.com si pridržuje pravico do spreminjanja podatkov na teh straneh brez posebnega opozorila.

Za vsebino, točnost in natančnost podatkov na spletni strani SloveniaHolidays.com (opisi znamenitosti Slovenije, opisi kolesarskih poti in smučišč ...) ne prevzemamo nobene odgovornosti. 

Povezave na spletni strani SloveniaHolidays.com


Spletna stran SloveniaHolidays.com lahko vsebuje povezave - linke na strani drugih podjetij ali oseb. Linki so namenjeni le za informiranje uporabnikov. SloveniaHolidays.com ne prevzema odgovornosti za točnost informacij in vsebino teh strani. Prav tako, ne velja izjava o varovanju osebnih podatkov za povezave, ki vsebujejo povezave do drugih oskrbovalcev izven SloveniaHolidays.com.

Varovanje osebnih podatkov


Osebni podatki:
ime, priimek, elektronski ali navadni naslov.

Naša politika varovanja osebnih podatkov je naslednja:
Nikoli ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov.
Na uporabo vaših podatkov vam bomo vedno jasno povedali, kdaj bomo le-te uporabili.
Vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji osebi, razen, če tako zahteva zakon.
Nikoli vam ne bomo pošiljali e-sporočil, na katere se niste prijavili.
V primeru, da ste se prijavili na e-novice in jih kasneje ne želite več prejemati, se lahko enostavno odjavite.

Neosebni podatki
(avtomatično beleženje informacij)

Kadar obiščete spletno stran SloveniaHolidays.com se informacije avtomatično beležijo na naši spletni strani, uporabljamo pa jih izključno za merjenje obiskanosti naše spletne strani, všečnosti spletne strani ter izboljšanje vsebin in uporabnosti spletne strani. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretji osebi. Avtomatično se beležijo naslednji podatki: število obiskov, povprečen čas obiska, obiskanost strani, uporaba spletnega iskalnika ...).


Če imate v zvezi s pravnim obvestilom kakršnakoli vprašanja, se lahko brez zadržkov obrnete na nas.

Lahko nam pošljete sporočilo po elektronski pošti, ali na pa nas pokličete na tel.št. 04 530 28 26.
       

 nazaj