Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
{googleMapModule}
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Sevnica > Turistična kmetija Grobelnik

Natisni Pošlji-prijatelju

Turistična kmetija Grobelnik

Podvrh 39, 8292 Zabukovje GSM: 00 386 41 335 257

 

Cenik

Preveri ceno >>

Za prikaz cene izberite datum prihoda in odhoda!
Za prikaz cene izberite datum prihoda in odhoda!

Garantirano najnižja cena Brez dodatne provizije Možnost spremembe ali preklica

Ura odhoda: do 12. ure

Ura prihoda: po 15. uri

Način rezervacije: kreditna kartica pomeni le zagotovilo oz. potrditev rezervacije. Rezervirala se bodo sredstva za eno storitev/nočitev v primeru „No-Show“.


Turistična kmetija Grobelnik - predstavitev

Turistična kmetija Grobelnik v občini Sevnica nudi gostom za ta konec Slovenije značilne domače jedi. Njihova specialiteta je tipična vinogradniška pojedina,  paleta mesnih jedi, jedi iz ajde, paleta štrukljev, paleta potic, kruha in šarkljev. Skupine, obletnice in poroke so obogatene s pripravo regionalnih  in avtohtonih jedi. Pohvalijo se lahko tudi z sezonsko hrano na osnovi grozdja in uporabo svežih zelišč iz lastnega zeliščnega vrta. Obiskovalcem radi postrežejo z izborom lastnih sortnih vin od sladkih, polsladkih do suhih. Naravni grozdni sok iz šipona z znakom kakovosti in likersko vino iz modre frankinje sta prava posebneža v ponudbi.

Goste z veseljem popeljemo še na ogled hišne zbirke in najstarejšega prostora na kmetiji, to je 150 let stara soba za goste, v kateri se nazdravi samo z likerskim vinom.

Vse lastne izdelke pripravijo in opremijo v primerno embalažo in v lastni prodajalni tudi prodajo. Gostje prav radi kupujejo točeno vino, grozdni sok, vinska in zeliščna žganja, čaje, marmelade, še posebno grozdno marmelado iz žametne črnine.

Za tiste, ki želijo ogled kleti, predelave in opreme ter  pokušati vina  z vinskim sommelierjem, jim to tudi omogočijo v sami vinski kleti.

Ponudba  je celovita,  nudijo tudi prenočišča v lepo urejenih sobah. Gostom je na voljo apartma. Lahko se rekreirajo, hodijo, spoznavajo kulturno dediščino v neposredni bližini in kolesarijo ali pa pomagajo pri kmečkih opravilih.

Novost v ponudbi na kmetiji  je strokovno voden team building, ki se izvaja na sami kmetiji, vinogradu,  travniku in Ajdovskem gradu.


Turistična kmetija Grobelnik Zabukovje, Sevnica. Turistična kmetija Zabukovje, Sevnica. Sobe Sevnica.

Infrastruktura

vinska klet, pralnica, parkirišče za avtodome, možnost uporabe električnega žara, prostor za skupine: do 25 oseb in do 45 oseb, družinsko savnanje, pokrita letna terasa, družabni prostor, parkirišče, sejna soba, degustacijski prostor, dvorišče, piknik prostor, internetni kotiček, garaža za motorje, letni vrt, kmečka peč, savna


Oddaljenost

bencinski servis 7 km, bližina izletniških točk 500 m -5 km, sankališče 0 m, lekarna 7 km, zdravstveni dom 7 km, center mesta


Športna ponudba

izposoja koles

 


Če vam je všeč Turistična kmetija Grobelnik, si poglejte tudi: