Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
{googleMapModule}
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Slovenska Bistrica > TIC Slovenska Bistrica

Natisni Pošlji-prijatelju

TIC Slovenska Bistrica

Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica
tel.: 00 386 2 843 08 10, 00 386 2 620 22 72, GSM: 00 386 41 735 588, faks: 00 386 2 843 02 47

 


TIC Slovenska Bistrica - predstavitev

Območje občine Slovenska Bistrica leži v pokrajini med Pohorjem in Halozami ter združuje različna naravna območja: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; turistične danosti območja so velike. Celotno območje občine je zelo razgibano in primerno za številne športne in rekreacijske dejavnosti, kot so: kolesarjenje, tek v naravi, pohodništvo, športno plezanje, v zimskih mesecih smučanje… Na svoj račun bodo prišli ljubitelji ribolova in v zadnjem času tudi ljubitelji športnega streljanja. Prijazni ljudje, vneti zagovorniki kulture, vam bodo zmeraj pripravili presenečenje – lutkovno, gledališko, plesno, glasbeno ali pa tisto zlatorumeno v kozarcu, ki vam bo "okrepilo dušo in telo".

Hribovit del občine ali Bistriško Pohorje vključno z vsemi vasmi, zaselki in ljudmi predstavlja in hkrati ponuja skoraj brezmejne možnosti za rekreacijo (pohodništvo, kolesarjenje, zimske športe, jadralno padalstvo...), za raziskovanje naravnih in kulturnih znamenitosti ali samo uživanje v neokrnjeni naravi.

Turisti predvsem iščejo predhodne informacije na enem mestu - TIC Slovenska Bistrica, ki v sodelovanju s Turistično zvezo Slovenska Bistrica, njenimi člani in različnimi ponudniki območja ponuja, pripravlja, organizira in izvaja enodnevne izlete na območju, skrbi za promocijski material in informiranje tako domačih kot tudi tujih turistov.

     

           

                                                                   
 


Če vam je všeč TIC Slovenska Bistrica, si poglejte tudi: