Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
 • Rezervacija brez provizije
 • Plačilo ob odhodu
 • Zagotovljene ugodne cene
 • Možnost spremembe rezervacije
 • Rezervacija v treh korakih
 • Velika izbira namestitev
 • Komentarji gostov
{googleMapModule}
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Aktivnosti > Športi na prostem > Šport na prostem > Center športa in zabave Inter Games Bled

Natisni Pošlji-prijatelju

Center športa in zabave Inter Games Bled

Kidričeva 10c, 4260 Bled GSM: 00 386 40 700 007, 00 386 40 358 283

Center športa in zabave Inter Games Bled , Bled
 • Center športa in zabave Inter Games Bled , Bled
 • Center športa in zabave Inter Games Bled , Bled
 • Center športa in zabave Inter Games Bled , Bled
 • Center športa in zabave Inter Games Bled , Bled
 • Center športa in zabave Inter Games Bled , Bled
 • Center športa in zabave Inter Games Bled , Bled
 • Center športa in zabave Inter Games Bled , Bled
 • Center športa in zabave Inter Games Bled , Bled
 • Center športa in zabave Inter Games Bled , Bled

Vse fotografije

 
 


Center športa in zabave Inter Games Bled - predstavitev

Aktivnosti v centru športa Inter Games Bled:

- ODBOJKA NA MIVKI: Igrišče se nahaja v Veliki Zaki v neposredni bližini obale Blejskega jezera, v katerem se boste lahko po končani igri osvežili in si sprali mivko s svojih teles. To zagotavljamo z rednim vzdrževanjem (igrišče prekopljemo dvakrat dnevno) in posodabljanjem. Ker je igrišče opremljeno z reflektorji, se lahko odločite tudi za nočno partijo beachvolley-a. Gostje imajo zagotovljeno parkirišče ob samem igrišču, na voljo pa so jim tudi različni osvežilni napitki!

- KOŠARKA: Igrišče za košarko pred vhodom v Camping Bled je že dolgo časa najbolj priljubljeno zbirališče ljubiteljev košarke z Bleda in širše okolice. Razlogi so očitni. Igrišče je sodobno opremljeno in redno vzdrževano ter tako nudi primerne pogoje tudi najzahtevnejšim košarkarjem. Ko dodamo še osvežitev v Blejskem jezeru in sprostitev na plaži, je užitek popoln! Parkirišče za goste je zagotovljeno v neposredni bližini igrišča. Partija košarke v prijetni svežini naravne sence – neprecenljivo!

- TRAMPOLINI BLED: Seveda pa so trampolini tudi izvrstna oblika zabave za otroke in tiste malo starejše a željne sprostitve. Kaj je lepšega kot opazovati glasen smeh in užitek vašega otroka med razigrano aktivnostjo, ki se odvija na svežem zraku in mu poleg sprostitve pomaga tudi pri psihofizičnem razvoju.

- OSTALI ŠPORTI: V našem centru športa in zabave vam ponujamo tudi druge športno-rekreacijske aktivnosti. Tako vam je na voljo sodobno igrišče za badminton in mize za namizni tenis. Oboje se nahaja na prostem, v prijetnem hladu naravne sence. Tako boste čas, ki ga namenjate rekreaciji izkoristili res kakovostno in celostno!

- IZPOSOJA KOLES, KANUJA…V centru športa in zabave Inter Games izposojamo kvalitetna kolesa slovenske blagovne znamke Elan. Kolesa so redno pregledana, servisirana in vzdrževana, shranjena pa so v posebni shrambi. V ceno izposoje kolesa je vključena tudi kolesarska čelada in ključavnica, gostom pa prav tako brezplačno podarimo zemljevid s predlaganimi kolesarskimi izleti po Bledu in okolici.

- FUN SHOOTER, BILJARD, IGRALNI AVTOMATI, AIR HOCKEY: V centru športa in zabave Inter Games na Bled vam ponujamo tudi številne zabavne igre, primerne za kratkočasenje starih in mladih.

- PIKNIKI IN ROJSTNODNEVNE ZABAVE: Center športa in zabave Inter Games Bled s svojo atraktivno lego, storitvami in infrastrukturo nudi optimalne pogoje za organizacijo piknikov, rojstnodnevnih zabav in podobnih prireditev. Naj se vaša naslednja zabava odvija na prostem s čudovitim razgledom na Blejsko jezero!

- NOVA UREJENA PLAŽA NA BLEDU! Vstop na plažo je še vedno brezplačen, ponujamo pa vam številne novosti. Najeli si boste lahko udobne lesene ležalnike, mizice in senčnike, za tiste bolj aktivne pa so na razpolago različni vodni športi. In ne pozabite – kopališče Velika Zaka je le nekaj korakov oddaljeno od Centra športa in zabave Inter Games Bled z aktivnostmi za vse generacije.

- KOLESARSKI IN PEŠ IZLETI: Nudimo vam organizirane kolesarske izlete. Rezervirate lahko tudi več dnevne kolesarske pakete.

Oglejte si tudi ostale gorske in cestne kolesarske pakete ter pohodniške pakete. Več…

Velika Zaka predstavlja tako odlično lokacijo za prizorišče športno-rekreacijskih in zabavnih aktivnosti na prostem kot tudi idealno izhodišče za izlete s kolesi, kajakom, kanujem ali pohodniške izlete. Poleg tega neposredna bližina plaže omogoča prijetno ohladitev in sprostitev. Za tiste, ki bi radi ostali dlje, pa bodo poskrbeli v bližnjem kampu s katerim odlično sodelujemo – če se odločite za klasično kampiranje ali moderni ‘glamping’, doživetje bo v vsakem primeru popolno.

Center športa in zabave Inter Games Bled leži v Veliki Zaki na Bledu, neposredno ob obali Blejskega jezera. Najdete nas pred vhodom v Camping Bled, enega najlepših in najbolj priljubljenih kampov v Sloveniji in Evropi.
 


Če vam je všeč Center športa in zabave Inter Games Bled, si poglejte tudi: