Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
{googleMapModule}
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Severna Primorska > Hotel za pse in zavetišče za hišne živali Oskar Vitovlje

Natisni Pošlji-prijatelju

Hotel za pse in zavetišče za hišne živali Oskar Vitovlje

Vitovlje 37, 5261 Šempas
tel.: 00 386 5 307 85 70, GSM: 00 386 40 41 77 61, 00 386 41 387 606

 

Cenik

Preveri ceno >>

Za prikaz cene izberite datum prihoda in odhoda!
Za prikaz cene izberite datum prihoda in odhoda!

Garantirano najnižja cena Brez dodatne provizije Možnost spremembe ali preklica

Način plačila ob odhodu: gotovina, nakazilo, kreditne kartice (Visa, Eurocard/Mastercard, Karanta)

Ura odhoda: po dogovoru

Ura odhoda: do 12. ure


Hotel za pse in zavetišče za hišne živali Oskar Vitovlje - predstavitev

  • HOTEL ZA PSE

Vsak ljubljenček, zaupan v našo oskrbo, vse od majhnih do starejših, zelo energičnih, plašnih ali psičkov z posebnimi potrebami, nervoznih ali veselih, novih do že poznanih kosmatih prijateljev, bo užival v sproščujočem okolju, ki ga ponuja naš objekt. Usposobljeno in izobraženo osebje, občutek za vse živali, ter do naših gostov je zelo pomembno, saj tako lahko v vsakem trenutku razumemo potrebe vašega psa in nudimo kar najboljše pogoje, ki jih potrebuje!


Hotel Oskar Vitovlje je odprt skozi celo leto vsak dan vse dni v tednu. Sprejemamo vse vrste psov vključno s problematičnimi psi. V poletnem času so psi nameščeni v prijetno naravno hladnih prostorih brez klime saj so prostori dobro izolirani v katerih je tudi v najhujši poletni vročini dovolj hladno. Tako se vaši psi ne morejo prehladiti obenem pa jim nikoli ni vroče v še tako pasji vročini. Ravno tako smo zaradi lege, ki je na pobočju trnovske planote in naravnih dejavnikov okolja deležni svežega gozdnega zraku. V mrzlih dneh, vsem varovancem nudimo tudi možnost ogrevanja prostorov tako, da so tudi najbolj občutljive živali deležne prijetno toplega bivanja v še tako mrzlih zimskih dneh. Možnost dodatnega ogrevanja prostorov je po vaši izbiri in jo nudimo preko celega leta.


Nudimo strokovno oskrbo vseh pasjih živali . Prilagajamo se potrebam vaših živali zato jih oskrbujemo glede na vaše želje in potrebe vaših kosmatincev. Nudimo tudi prevoz živali za vse tiste, ki nimate časa, primernega in varnega prevoza ali pa vam je vožnja preprosto odveč in bi želeli čas, ki bi ga porabili za vožnjo porabiti kako drugače. Pse sprehajamo vsakega posebej, istočasno pa lahko koristijo tudi možnost gibanja v izpustu ter igro z vrstniki v kolikor so primerno socializirani. Možnost gibanja v izpustu tudi v primeru problematičnih psov saj so v izpustu lahko tudi sami ali ločeni od ostalih. 


Psom nudimo visoko kakovostno hrano znamke PLATINUM in MONGE suho in mokro hrano v konzervah. Odvisno od zahteve stranke glede na potrebe živali. Če ima pes posebne zahteve, se prilagodimo potrebam psa.


Pri nas je mogoč tudi nakup hrane in s tem pripomorete pri delovanju zavetišča


 


 

  • ZAVETIŠČE ZA HIŠNE ŽIVALI

Vsaka živali, ki vstopi skozi naša vrata, je deležna najboljše oskrbe, ki jo lahko zagotovimo.  Radi jih gledamo, kako rastejo in se razvijajo v vesele in dobro voljne živali!

Zavetišče OSKAR Vitovlje je leta 1995 nastalo iz družbeno odgovornega  odnosa do živali, kar je ostal tudi moto zavetišča. Skrb in želja po pomoči zapuščenim živalim je pripeljala do ustanovitve prvega, majhnega zavetišča v Vitovljah. Ob podpori veterinarjev, ljubiteljev živali in strokovnih delavcev Elizabeta Košuta Arčon in Hari Arčon tudi začela, v okviru ustanovljenega zavoda Zavetišče Oskar Vitovlje, pomagati izgubljenim in zapuščenim živalim leta 1998. Prvotno zavetišče je temeljilo na prostovoljnem delu. Vse od takrat naprej zavetišče deluje skladno z potrebami živali in družbe. Zavod vztrajno raste in se razvija. Danes zavetišče pokriva občine Nova Gorica, Ajdovščina, Brda, Kanal ob Soči, Šempeter-Vrtojba, Cerkno, Idrija, Renče-Vogrsko, Miren-Kostanjevica, Komen, Vipava, Divača, Postojna, Pivka, Cerknica. Odgovornost za živali prevzame zavetišče in v skladu z vsemi zakoni poskrbi za živali in nudi varno in udobno bivanje zapuščenim kakor tudi izgubljenim živalim. Skozi leta se je zavetišče posodobilo in objekt se je za potrebe živali povečal. Hari in Elizabeta Arčon se že od mladih let ukvarjata z vzrejo in šolanjem rodovniških psov pasme nemški ovčar in to že več kot 20 let. Oba prihajata iz družin, ki sta se že tradicionalno ukvarjali z šolanjem in vzrejo psov. Elizabetin prvi šolan rodovniški pes pasme Rottweiler se je imenoval Megy, za njim, pa je Elizabeta iz Verone posvojila psa iz zavetišča, po imenu Oskar. Od tod tudi izvira ime danes poznanega zavetišča.

 

 CENIK: Aktualni cenik si lahko ogledate na naši spletni strani >>>https://zavetisceoskar.si/sl/hotel-za-pse

FACEBOOK PROFIL >>>

INSTAGRAM PROFIL >>>

BOLHA POSVOJITEV ŽIVALI >>>

 


URNIK

Ponedeljek - petek:  09 - 13 h
Sobota: 09 - 12h
Nedelja in prazniki: zaprto


V popoldanskem času po dogovoru.


Hotel za pse Oskar Vitovlje. Zavetišče za hišne živali Oskar Vitovlje. Varstvo psov.

Infrastruktura

vrt, parkirišče


Posebnosti

govorijo hrvaško, govorijo italijansko, govorijo nemško, govorijo angleško, dovoljene domače živali

 


Če vam je všeč Hotel za pse in zavetišče za hišne živali Oskar Vitovlje, si poglejte tudi: