Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Sevnica > Avtobusni prevozi Mrgole

Natisni Pošlji-prijatelju

Avtobusni prevozi Mrgole

Telče 19a, 8295 Tržišče GSM: 00 386 51 633 922, 00 386 31 633 922, faks: 00 386 7 818 06 10,
www: http://www.mrgole.si

 


Avtobusni prevozi Mrgole - predstavitev

Avtobusni prevozi Mrgole smo družinsko podjetje z več kot 23 - letno tradicijo, ki z modernimi turističnimi avtobusi in kombijem opravljamo prevoze v domačem in mednarodnem prometu. Opravljamo tako turistične prevoze za različna društva, šole in turistične agencije kot tudi linijski prevoz dijakov na relaciji Telče - Šentjanž - Morkonog - Novo mesto. Ponujamo tudi pomoč pri organizaciji in izvedbi izletov ter ekskurzij, tako za šolske skupine kot za sindikate in društva.

Naša lokacija nam omogoča opravljanje prevozov tako iz okolice Novega mesta, Krškega, Brežic, Celja ali Trebnjega kot nenazadnje tudi iz Ljubljane.

 

Naš vozni park trenutno sestavlja sedem avtobusov velikosti od 20 do 59 sedežev in kombi. Vozni park glede na potrebe in zmožnosti redno dopolnjujemo, pomlajujemo in skrbno vzdržujemo. Naši najnovejši pridobitvi v letu 2017 sta 51+2+1 sedežni MB Tourismo euro6 in 19+1+1 sedežni MB Sprinter euro6.

Drugi novejši pridobitvi v zadnjih letih pa sta 57+2+1 sedežni tri-osni turistični avtobus Mercedes Benz Tourismo in udoben 30 sedežni turistični avtobus Iveco Rapido izdelan pri priznanemu slovenskemu izdelovalcu avtobusov. Tako zgoraj omenjena kot vsa ostala vozila v našem voznem parku so redno in vzorno vzdrževana, izpravna in čista.

Ogled voznega parka >

 

 

Naš vozni park redno vzdržujemo in obnavljamo. Najnovejša pridobitev v letu 2016 pa je 57+2+1 sedežni triosni turistični avtobus Mercedes Benz Tourismo.

Vozniki smo usposobljeni, izkušeni ter se vedno trudimo za čimboljše vzdušje in počutje potnikov med prevozom.

Veselimo se sodelovanja z vami!

Aktualno ponudbo lahko spremljate tudi na naši FACEBOOK strani >>>


Z NAMI NA IZLET! 

Od leta 2016 ponujamo lastne izlete in izlete naših poslovnih partnerjev pod sloganom podjetja "Rojeni za potovanja". Obiščite našo spletno stran kjer si lahko poleg prihajajočih dogodkov ogledate tudi galerije in opise naših zanimivejših potovanje in izletov v preteklosti.
 


Če vam je všeč Avtobusni prevozi Mrgole, si poglejte tudi: