Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
{googleMapModule}
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


Eko Terme Snovik

Snovik 7, 1219 Laze v Tuhinju

 

Poleg aktivnosti na bazenih term Snovik, je tudi sama zelena Tuhinjska dolina idealen prostor za izvajanje z naravo povezanih športnih aktivnosti na prostem. Poživljajoč planinski zrak in neokrnjena narava sta magnet za ljudi, ki si želijo sprostitve ali intenzivnejše športne vadbe. 

Na recepciji term Snovik svojim gostom omogočamo brezplačno izposojo palic za nordijsko hojo. V toplejših dneh pa so na izposojo na voljo tudi kolesa.TELOVADNICA V NARAVI

 

V letu 2012 je bil pred apartmajskim naseljem term Snovik postavljen fitnes v naravi. Našim obiskovalcem je tako omogočena stalna brezplačna uporaba 9-ih fitnes naprav. Telovadnico v naravi sestavlja poleg fitnesa pred apartmajskim naseljem, tudi 12 vadbenih elementov, ki jih povezuje tri kilometre dolga trim steza v okolici term.POHODNIŠTVO IN NORDIJSKA HOJAIzbirate lahko med krajšimi in daljšimi pohodi po bližnji okolici ter lažjimi in težjimi vzponi na okoliške hribe, s katerih se vam obeta lep razgled po dolini. Za dobro pripravljene planince je Snovik izhodišče za daljši pohod na Sv. Miklavž ali Črnivec in naprej na Veliko planino. Svojim gostom omogočamo na recepciji brezplačno izposojo palic za nordijsko hojo.

Na recepciji je obiskovalcem brezplačno na voljo tudi zemljevid z opisanimi pohodniškimi potmi v okolici term Snovik. Ogledate pa si ga lahko tudi na spodnji povezavi.VODNA TELOVADBA


Za obiskovalce naših termalnih bazenov poteka vsak dan (2 x dnevno), vodena vodna telovadba.

Voda v termah Snovik blagodejno vpliva na kosti in kožo in lahko pomaga pri številnih obolenjih, prav zato pa je telovadba v njej še toliko bolj priporočljiva.  

Termini vodne telovadbe (VSAK DAN):

  • 10:00 - 10:30
  • 16:00 - 16:30