Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Poudarjene vsebine

Natisni Pošlji-prijatelju

Že veste, kje boste koristili turistične bone oz vavčerje?

Za vas smo pripravili seznam nastanitev, kjer lahko koristite vaš vavčer in najdete vse informacije o turističnih bonih. Rezervirajte si svoje počitnice ali krajši oddih z turističnim bonom na enem mestu.
Že veste, kje boste koristili turistične bone oz vavčerje?

Turistični boni 

Za pomoč turizmu je vlada vsem državljanom Slovenije podelila vavčerje oziroma turistične bone. 
 

Turistični bon je dobroimetje v informacijskem sistemu FURS, ki ga ima vsaka oseba, ki izpolnjuje predpisane pogoje in ga lahko unovči pri ponudnikih storitev, ki izpolnjujejo predpisane pogoje, za plačilo opravljenih dovoljenih storitev. Zanj ni potrebno zaprositi in se ga ne dobi po pošti v fizični obliki.

Vsak državljan je prejel dva bona: 

 • TB (turistični bon): Bon z namenom odprave posledic epidemije v turizmu za izboljšanje gospodarskega položaja na področju potrošnje turizma.
   
 • BON21: Bon z namenom odprave posledic epidemije v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi za izboljšanje gospodarskega položaja z vidika spodbujanja potrošnje v gostinstvu,  turizmu, športu in kulturi.

 

Kdo je upravičenec do bona?

 • Do prvega turističnega bona TB je upravičena oseba, ki je imela stalno prebivališče v Sloveniji na dan 13. marec 2020.
 • Do drugega turističnega bona BON21  je upravičena oseba s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji na dan 30. junij 2021.

 

Kolikšna je vrednost dodeljenega bona upravičencem?

1. Turistični bon -> TB:

 • 200 evrov (oseba, ki je bila na dan 13. marec 2020 polnoletna in tudi vse osebe, ki so do konca leta 2020 dopolnile 18 let)
 • 50 evrov (vse ostale osebe)
   

2. Turistični bon -> BON21

 • 100 evrov (oseba, ki je bila na dan 30. junij 2021 polnoletna in tudi vse osebe, ki so do konca leta 2021 dopolnile 18 let)
 • 50 evrov (vse ostale osebe)
   
   Več o turističnih bonih si lahko ogledate tukaj-> 

 
 
Turistične bone lahko koristite do konca meseca junija 2022.

 

Rezervirajte vaš oddih z turističnim vavčerjem z dodatnim popustom in možnostjo nakupa paketov.

 


Gostel - sobe in apartmaji, Kočevski Rog

Letos na dopust v kraj s sloganom »Odmaknjeno in drugačno«. 

V osrčju Kočevskega Roga se skriva idilična kočevarska vas Koprivnik, kjer stoji naša domačija in naš
GOSTel. Nudimo: prvinski gozd, čist zrak, živa voda, domača hrana, udobna nastanitev in gostitelja, ki se posvetiva vsakemu gostu posebej. Naš GOSTel je urejen po domače, v podeželskem stilu po vzoru kočevarskih staroselcev, ki so z ljubeznijo osnovali Koprivnik in okoliške vasice. 

- nočitev z zajtrkom 27-30 eur/osebo
- najem apartmaja 50-60 eur/ dan

Posebna ponudba:

- 4x nočitev z zajtrkom v sobi za dve osebi 216 eur
- 4x nočitev z zajtrkom v triposteljnem apartmaju za dve osebi 256 eur.

Več informacij  ->   Pošljite povpraševanje ->  


Turistična kmetija Soržev mlin, Nova Cerkev

Prijetno bivanje v sožitju narave.

Domačija se nahaja ob reki Hudinji v majhni vasici Polže pri Novi Cerkvi. Na kmetiji si boste lahko ogledali star način mletja žita, 4 objekte razglašene za kulturni spomenik: mlin, žaga, kozolec in Mlinarjeva hišo. Na kmetiji boste lahko kupili tudi sveže mleto moko.  

 -> najem apartmaja od 23 € na osebo na dan

Več informacij  ->   Pošljite povpraševanje ->  


Motel Pri Lešniku, Maribor

 

Počitnice v mirnem in sproščenem vzdušju.

Bivanje v udobnih in elegantno opremljenih sobah poimenovanih po drevesih in zeliščih, ki jih najdete v našem skrbno urejenem okolju. V našem wellnesu bomo poskrbeli za popolno sprostitev telesa. Gostom so na voljo tudi ugodni Vital spa paketi, mini golf, otroško igrišče in osvežitev v letnem paviljonu.

-> nočitev z zajtrkom 35 € na osebo

Več informacij ->  Pošljite povpraševanje -> 
 
 


Turistična kmetija Babuder, Kozina

Rezervirajte počitnice  na kmetiji Babuder. 

Preživite počitnice na kmetiji Babuder in si privoščite turistično jahanje v prelepi neokrnjeni naravi sredi Brkinov, ki vas bo sprostilo in navdušilo. V času bivanja v lepo opremljenih dvoposteljnih sobah boste lahko okusili tudi domačo kmećko hrano (domači pršut, salame, klobase) in tople jedi (jota, njoki, jurčki na žaru, zeliščne omlete). 

- >nočitev z zajtrkom 20 € na osebo na dan 

Več informacij ->  Pošljite povpraševanje -> 

 

 

 

Apartmaji in wellness Korošec, Mozirje

Počitek in sprostitev v apartmaju ali wellnessu v mirnem okolju, brez vrrveža, pa vendar blizu. Na vasi, v objemu gozdov smo za vas uredili 5 zelo lepo urejenih, klimatiziranih apartmajev v lesenih hišah. Poleg lepe okolice lahko uživate v našem wellness. Na *Urškinem gartlcu* pa si lahko brezplačno naberete sezonsko zelenjavo in začimbe.Turistična kmetija s ponudbo za zdravo življenje in  družinam z otroki prijazna kmetija.

-> najem apartmaja za 2 osebi od 50 € dalje 

Več informacij ->   Pošljite povpraševanje -> 

 

 


Šenkova domačija,  Jezersko

Doživite in občutite preteklost.

Prenočite lahko v apartmajih in dveh obnovljenih stavbah, v glavni hiši na domačiji, ki jo imenujemo stara hiša in v manjši, preužitkarski hiši. Na kmetiji si lahko ogledate živali slovenskih avtohtonih pasem ter v poletnem času ob četrtkih popoldan poskusite splesti volno na starem kolovratu.  Poleti si je možno izposoditi tudi gorsko kolo in se z njim popeljati po jezerskih cestah in poteh.  Na domačiji boste lahko poskusili tudi stare domače jedi, ki so jih kuhale naše babice.
 

-> nočitev z zajtrkom 55 € na osebo

Več informacij ->  Pošljite povpraševanje -> 

 

 


Apartma Toro 

Apartma Toro Bled je popolnoma nova hiška z dvema ločenima apartmajema in stoji tik ob ekološko naravnani kmetiji v tipični slovenski vasici Koritno pri Bledu. Od Bleda z vso turistično ponudbo je oddaljena 2 km, samo 2 koraka pa od miru v neokrnjeni naravi.

-> najem apartmaja za 2 osebi od 70 € dalje
-> najem apartmaja za 4 osebe od 110 € dalje

Več informacij ->  Pošljite povpraševanje -> 

 

 

Apartma BIO FIT, Bled

Apartmaji BIO FIT Bled se nahajajo na robu vasi, na planoti nad reko Savo s širokim pogledom na okoliške travnike, gozdove in gore. Smo idealno izhodišče za sprehode, kolesarjenje, treking in izlete po Triglavskem narodnem parku.

Na razpolago je velik vrt za poležavanje ali igro vaših otrok, terasa z žarom, fitnes, savna in balinišče. Kužki so dobrodošli!

-> najem apartmaja za 2 osebi od 70 € dalje 
-> najem studia za 2 osebi od 50 € dalje

Več informacij ->   Pošljite povpraševanje -> 

 

Ostale ponudnike si lahko ogledate tukaj

Kako naredim rezervacijo preko Sloveniaholidays.com?
Na portalu sloveniaholidays.com poiščete ustrezno nastanitev in pošljete povpraševanje direktno ponudniku preko gumba -> pošlji povpraševanje. Pri povpraševanju/rezervaciji napišete, da boste koristili turistični bon. Vsa nadaljnja komunikacija bo potekala direktno med vami in ponudnikom nastanitve.  Ob poslanem povpraševanju vam bo ponudnik sporočil  katere nastanitvene enote so še proste in vam poslal točen izračun ponudbe ter razpoložljive termine.