Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Poudarjene vsebine

Natisni Pošlji-prijatelju

Zakaj in kam na nepozaben in romantičen oddih za dva?

Preživljanje časa skupaj z vašo ljubljeno osebo, stran od dela in vsakdanjih opravkov, je zelo pomembna za vsak par. Odhod na oddih ne pomeni samo oživljanje strasti v vajinem odnosu, ampak tudi, da se domov vrneta popolnoma prenovljena in hkrati pripravljena na skupno izpolnjevanje ciljev, ki sta si jih zadala.
 Zakaj in kam na nepozaben in romantičen oddih za dva?

 

 

 

 

 

 

Zato vam v nadaljevanju predstavljamo ideje za sproščujoč oddih za dva, saj smo mnenja, da se morajo vsi pari občasno znova povezati drug z drugim. Oddih za dva je idealen način, da za kratek čas postavita na prvo mesto samo sebe in vajin odnos. Vsi vemo, da včasih mine več mesecev brez resnično pomembnega pogovora ali preživljanja kakovostnega časa skupaj. To naj se zdaj spremeni, večkrat se odločita za na primer dvodnevni oddih, nekje na samem. Večina parov se strinjala, da jim nekaj dni stran od prijateljev, družine, službe in predvsem tehnologije nudi priložnost, da znova najdejo sebe in drug drugega, spet obudijo romanco ter preživijo sproščen in zabaven čas skupaj.
 

Zakaj bi se par sploh odločil za oddih za dva?

Veliko pričakovanje

Ko se odločite za romantičen oddih v dvoje, je lahko že sama organizacija zelo prijetna. Pogosto je samo pričakovanje eden najboljših delov odhoda. Zbiranje lokacije, iskanje prenočišča in načrtovanje vse logistike okoli tega pa je lahko zelo razburljivo. Prav tako vam in vašemu partnerju daje nekaj, česar se skupaj veselita in se o tem pogovarjata. Da bo še bolj vznemirljivo, za vse plane poskrbite sami, same podrobnosti oddiha pa naj ostanejo skrivnost. Prav te skrivnosti bodo vašemu partnerju vzbujale radovednost, kaj vse vaju čaka na romantičnem pobegu. Če pa za organizacijo oddiha nimate čas, pa lahko to za vas opravijo drugi, potem bodo podrobnosti romantičnega oddiha skrivnost za oba.

 

Dviguje razpoloženje

Vikend oddih za dva je dobrodošel tako za vaš um kot telo. Poskrbeti za svoje in partnerjevo duševno in fizično zdravje na način, da se za kratek čas oddaljite od vsakdanjega življenja, je zelo priporočljivo. Različne študije so pokazale, da imajo ženske, ki si pogosteje vzamejo čas za oddih, veliko manjšo verjetnost, da bodo zbolele za depresijo. Redni romantični pobegi pa dejansko vodijo do boljše kakovosti življenja para in hkrati izboljšuje delovno uspešnosti.

 

Krepi partnerski odnos

Med romantičnim 2 dnevnim oddihom za dva lahko pari uživajo v skupnem času. Kar jim omogoča, da med seboj komunicirajo v sproščenem in zabavnem okolju, kjer so odmaknjeni od običajnega življenja in vsakodnevnega dogajanja. Novo nepoznano okolje jim omogoči drugačen pogled na življenje, mnogi pari povedo, da se med oddihom in po njem komunikacija izboljša.

 

Izboljšan odnos s partnerjem in tudi otroki

Če si boste vzeli nekaj časa samo zase, si bosta s partnerjem napolnila baterije in se sprostila od monotonega vsakdana. Po oddihu za dva se bosta spet lažje soočila z družino z obnovljeno energijo. Spremembo bodo zagotovo občutili tudi otroci, da sta mama in oče bolj zadovoljna in sproščena in vse v družini bo potekalo bolj gladko in v lepši energiji.

 

Izboljšana delovna uspešnost

Nekajdnevna odsotnost na delovnem mestu je vedno dobra odločitev, da boste po vrnitvi hitreje in bolj učinkovito nadaljevali z delom. Pomembno je, da se v času oddiha prekine vsa komunikacija in stik z delovnim mestom, da bi dobili največjo korist. Dober vikend oddih za dva, vas bo osvežil in ob povratku na delo boste z novim zagonom in energijo, uspešno nadaljevali z delom, ki vas bo počakal v pisarni.

 

Izboljšuje intimnost

Za konec smo prihranili še eno pomembno stvar, ki jo boste občutili, če se boste odločili za oddih za dva. Preživljanje časa s partnerjem v intimnem okolju bo zagotovo popestrilo dogajanje v spalnici. Romantično druženje vaju bo zagotovo zbližalo in ponovno vzbudilo iskrico intimnosti, ki v običajnem življenju včasih zbledi. Oddih za dva je tisto, kar potrebuje vsako razmerje – je darilo, katerega pozitivne učinke boste še nekaj časa občutila oba s partnerjem.

 

4 predlogi za oddih za dva v Sloveniji

Če kje, potem si lahko s partnerjem privoščita čudovit romantičen pobeg v naši prelepi Sloveniji, saj ponuja toliko čudovitih romantičnih kotičkov, ki vas bodo zagotovo presenetili in navdušili. Še pred samim načrtovanjem romantičnega pobega, se skupaj odločita, kaj si želita in kje se bosta pustila razvajati, v hotelu ali v različnih nastanitvah na samem. Spodaj pa smo za vas pripravili štiri predloge, ki so zagotovo prava odločitev za romantični oddih za dva.

 

Pričarajte si romantično vzdušje v glamping hišicah

Glamping je sodoben pridih tradicionalne izkušnje kampiranja v naravi, ki omogoča, da si napolnite baterije v družbi drug drugega. Za pare, ki si želijo preživeti skupaj nekaj romantičnih trenutkov, glamping ponuja mirno okolje, čudovite razglede tudi na zahajajoče sonce in neomejene možnosti za uživanje predvsem v družbi najdražjega. Hkrati je glamping tudi za vse, ki želijo dobiti navdih in se ponovno povezati z naravo, saj glamping ponuja podeželske užitke in hotelsko udobje v naravi. Zakaj se torej ne bi odločili za glamping v prečudoviti Beli krajini.

 

 

 

Romantika v objemu morja

Zaradi prisotnosti soli v zraku in zvoka valov se bosta hitro počutila, kot da sta na drugem planetu. Ljudje se pogosto počutimo bolj sproščeno, manj napeto in bolj ustvarjalno, ko smo v bližini morja. To pomeni, da se bosta s partnerjem bolj odprla eden drugemu in imela bolj intimne pogovore. In najpomembneje, bližina morja je odličen kraj za poljubljanje. Nežen veter, ki vama prijetno mrši lase, nežno zahajajoče sonce na obrazu in valovi, ki butajo ob obalo, so eden najbolj romantičnih trenutkov, ki se jih lahko zamislimo. Slovenska obala vama ponuja raznolike možnosti za romantiko; sprehajanje po plažah, skupno plavanje, intimen piknik, lenarjenje pod senčnikom ali kaj povsem drugega. Mi vam priporočamo romantični sprehod po Piranu, pogled na sončni zahod z obzidja, romantična večerja v samem mestu …

 

Nepozabno druženje v objemu gora

Samo predstavljajte si: skupaj z vašo ljubljeno osebo sta udobno nameščena na kavču pod toplo odejo, skozi okno opazujete, kako sneg nežno pada na zasneženo pokrajino in se lesketa v mesečini, medtem, ko vaju greje ljubezen in objema toplota s kamina. Če se to sliši kot vrsta romantičnega pobega, ki si ga vi in ​​vaš partner želita, potem začnite načrtovati oddih za dva v objemu gora že danes. Kobarid, Bovec ali Kranjska Gora so zagotovo prave lokacije za tovrstne zimske romantične oddihe.

 

 

Romantično in sproščujoče razvajanje v toplicah

Različni tretmaji in razvajanja, ki jih bosta oba deležna med vajinim romantičnim pobegom v toplicah, vaju bodo sprostili in napolnili z novo energijo. Ne glede na to, ali gre za masažo celega telesa, čas v savni, namakanje v jacuzziju ali pa samo spanje v popolnem razkošju, se bosta počutila čudovito. Najbolj romantične pakete za oddih za dva boste zagotovo našli v Termah Olimia.

Ne glede na to, kam bosta šla na oddih, se odklopita od telefonov in računalnikov ter se posvetita drug drugemu. Le tako bosta lahko v popolnosti prejela vse koristi, ki vama jih nudi oddih za dva. Poleg vsega povedanega pa bodo to za vaju tudi nepozabni spomini, ki bodo ostali z vama za vedno. Hkrati pa vam zagotavljamo, da ko si bosta enkrat privoščila vikend oddih za dva, si bosta kaj kmalu zaželela novega pobega nekam na samo. Ne glede na to za kakšen oddih se bosta odločila, uživajta v ljubezni in skupnih trenutkih, ob tem pa vedita, da vaju bo vse ostalo počakalo.