Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Poudarjene vsebine

Natisni Pošlji-prijatelju

Si za sladko?

Nekaj za vse sladkosnede - če iščeš torto za posebno priložnost ali pa ti je le sladkor padel. Oglej si tole ...
Si za sladko?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na kavo in sladko malenkost se oglasi v kateri od naših slaščičarn:

 

  Slaščičarna, kavarna Rendez Vous Kranj je pravi kraj, ko si vaše telo zaželi sladkih dobrot, dobre kave, odličnega sladoleda med 40-timi okusi, prebrati dnevno časopisje ali se pogreti ob izvrstni vroči čokoladi.

 

 

 

 

Več >>


 

  Slaščičarna Šmon Bled nudi dnevno 40 do 50 svežih slaščic, trajno pecivo, kremšnite, doma izdelan sladoled, sadne kupe, alkoholne in brezalkoholne pijače in tople napitke. Po naročilu vam spečemo torte in ostalo pecivo. Specialiteta hiše je Kremna rezina Šmon, Grmada in Gibanica.

 

 

 

 

Več >>


 

  Slaščičarna Vesna Lokev se ponaša z več kot  dvajsetletno tradicijo. V veliko zadovoljstvo domačih in tujih strank lahko ponudijo široko izbiro vseh vrst svežih slaščic, drobnega peciva, potic, breskvic … Pri njih lahko naročite torte različnih okusov in oblik za vaše svečane trenutke, kot so krst, obhajilo, birma, poroka, rojstni dnevi …

 

 

 

 

Več >>


 

  Slaščičarna FLERE Mengeš z več kot 30-letno tradicijo, se nahaja v centru Mengša. Nudijo raznovrstno pecivo, več vrst piškotov, osvežilne pijače, sadne kupe, sladoled. Ob praznikih pa tudi krofe in potice. Dostavljajo tudi v trgovine po vsej Sloveniji!

 

 

 

 

Več >>


 

Slaščičarstvo Razpotnik Domžale za vas izdeluje in prodaja več vrst ročno izdelanih domačih piškotov, peciva, torte najrazličnejših oblik in okusov ter ostalih slaščic po naročilu.

 

 

 

 

Več >>