Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Poudarjene vsebine

Natisni Pošlji-prijatelju

Si za izlet z muzejskim vlakom in izlet v Goriška Brda?

Za ljubitelje vožnje z vlakom, bo ta dvourna vožnja po Bohinjski progi, prav gotovo nepozabno doživetje. Še nekaj prostih sedežev. Preveri in si pravočasno rezerviraj sedež.
Si za izlet z muzejskim vlakom in izlet v Goriška Brda?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vožnja z muzejskim vlakom in izlet v Goriška Brda (s programom) 


Ob 8:53 bo muzejski vlak odpeljal z Jesenic, mimo Bleda in Bohinja proti postaji Kanal, kjer izstopimo. Vlak nadaljuje vožnjo do končne postaje Nova Gorica od koder vas bo popeljal nazaj na vstopno postajo.

Za ljubitelje vožnje z vlakom, bo ta dve uri dolga vožnja po Bohinjski progi, prav gotovo nepozabno doživetje. Pogledi na Blejsko jezero, na številne soteske in grape, vožnja skozi predore, med katerimi je najdaljši dolg kar 6327 m… Vsekakor pripravimo fotoaparate in kamere. Na vlaku vas bodo spremljali vodniki in animatorji, ki bodo poskrbeli za dobro vzdušje in nam postregli z informacijami o vlaku in progi, po kateri se bomo peljali. V sestavi vlaka je tudi bife vagon, kjer se bomo lahko okrepčali.


Na železniški postaji v Kanalu nas bodo čakali avtobusi. V spremstvu vodnikov se bomo peljali ob Soči mimo Anhovega in Plav, v skrajno zahodno slovensko deželo GORIŠKA BRDA, med slikovite vasice, vinograde in sadovnjake.

Na poti do Dobrovega se bomo ustavili ob 23m visokem razglednem stolpu v Gonjačah, na katerega se bomo lahko povzpeli in Brda se nam bodo razprostrla kot na dlani. Z malo sreče, bomo lahko uživali v prelepem razgledu na Furlanijo, Julijske Alpe in Dolomite, Vipavsko dolino in Kras.

Iz Gonjač se bomo peljali mimo srednjeveške vasice Šmartno, v središče Goriških Brd, Dobrovo. V eni od lokalnih restavracij bomo imeli kosilo. Po kosilu si bomo ogledali še največjo vinsko klet v Brdih, kjer si bomo za popotnico lahko kupili tudi kakšno izmed vrhunskih briških vin. Iz Goriških Brd se bomo z avtobusi odpeljali proti Novi Gorici, kjer nas bo pričakala naša parna lepotica, ki nas bo odpeljala nazaj proti Gorenjski.

 

 

 

Vožnja z muzejskim vlakom in izlet v Goriška Brda (s programom)
Odrasli = 75 EUR
6-12 let = 39 EUR
0-6 let = brezplačno (v spremstvu vsaj ene odrasle osebe. Kosilo ni vključeno.)


Cena vključuje: vožnjo z muzejskim vlakom, lokalne avtobusne prevoze, ogled vinske kleti, kosilo, animacijski program, vodenje ter organizacijo izleta.
 

-> pošlji povpraševanje

-> za nakup karte pošlji povpraševanje ali kliči na 051 242 927.Vožnja z Muzejskim vlakom (brez programa) 

Vožnja z Muzejskim vlakom brez programa je zanimiva predvsem za tiste, ki si želijo organizirati dan po svoje. Izstopimo lahko na vseh navedenih postajah.

Vožnja z muzejskim vlakom (brez programa)
Odrasli = 41 EUR
6-12 let = 25 EUR
0-6 let = brezplačno (v spremstvu vsaj ene odrasle osebe) 

Cena vključuje: vožnjo z muzejskim vlakom z Jesenic do Nove Gorice in nazaj ter organizacijo izleta.

-> za nakup karte brez programa  pošlji povpraševanje ali kliči na  051 242 927


Skupine

Za skupine (45 oseb in več) po želji organiziramo posebne programe v okviru rednih voženj ali vožnje izven razpisanih datumov. Morda bi vašo skupino zanimala:

  • Vožnja z vlakom do Mosta na Soči in z avtobusom naprej do Kobarida (ogled Kobariškega Muzeja), vožnja z ladjico po akumulacijskem jezeru pri Mostu na Soči ali ogledom Tolminskih korit.
     
  • Vožnja z vlakom do Mosta na Soči v povezavi z raftingom na Soči, piknikom, kolesarjenjem ali planinarjenjem po lokalnih vrhovih.
     
  • Vožnja z vlakom do Nove Gorice, izlet v Gorico in obisk okoliških znamenitosti npr. Sv.Gore, Kostanjevice z grobnico Burbonov, kostnice na Oslavju.
     


Posebni dogodki


Muzejski vlak ni samo vlak za prevoz potnikov, ampak tudi prostor, kjer je možno organizirati različne posebne dogodke: od porok, do poslovnih srečanj in predstavitev.
 


 
Vozni red

 

 

-> pošlji povpraševanje 
-> kliči 051 242 927