Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Poudarjene vsebine

Natisni Pošlji-prijatelju

Garni hotel Zvon


V neposredni bližini hotela so zreške Terme, ki vam ponujajo razvajanje v bazenih in savnah ter 15 km do smučišča Rogla.
Najem apartmaja za 4 osebe že za 70 € / dan
Garni hotel Zvon

Hotel v objemu zelenih hribov v mestu Zreče, ki ležijo na nadmorski višini 396 metrov. Hotel lahko sprejme do 56 gostov, ki lahko izbirajo med družinskimi apartmaji in med dvo- ali večposteljnimi sobami ter zaposluje kvalificirano in prijazno osebje, ki vam bo z veseljem svetovalo, kako preživeti prosti čas.

Hotel Zvon ima v neposredni bližini tudi zreške Terme, ki vam ponujajo razvajanje v bazenih in savnah. Če boste želeli še več, vas bomo napotili na Brinjevo goro, Stolpnik v Slovenskih Konjicah, Konjiško goro ali grad, do zreškega ribnika ali vinorodnih Škalc, tudi na Mariborsko pohorje ne bomo pozabili.

Skratka, Hotel Zvon ponuja izkoriščanje prostega časa in rekreacijo za vse starosti, lahko pa posedite in poklepetate ob osvežilnem napitku kar na naši terasi, pobrskate po brezplačnem internetu, medtem ko se vaši najmlajši lahko zaposlijo v kotičku za otroke ali pa se napotite v kozmetični studio, ki se nahaja v hotelu.

 

 

 

 

 

 

Kliknite za več informacij