Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Poudarjene vsebine

Natisni Pošlji-prijatelju

Gozdarska koča "ROVTARICA"


Najem koče za 10 oseb že od 150 € / dan. Koča leži na Jelovici, alpski visoki kraški gozdni planoti, na nadmorski višini 1089 m in je od leta 2004 v območju Nature 2000.
<b>Gozdarska koča "ROVTARICA"</b>

 

Jelovica oz. Rovtarica je dostopna z vsemi cestnimi vozili iz štirih dolin: iz Bohinjske, Lipniške in Selške doline ali preko Petrovega brda in Soriške planine iz Primorske smeri. Iz Gorenjske ali Ljubljanske kotline je najhitrejša in najkrajša cestna povezava do Gozdarske koče ROVTARICA preko Bohinja (Bohinjska Bistrica in Nemški rovt) ali preko Selške doline (Dražgoše). Lahko pa se pripeljete tudi po makadamski cesti iz smeri Radovljica - Spodnja Lipnica.Iz Primorske je najhitrejša pot preko Tolmina oz. Podbrda, Petrovega brda in Soriške planine.
 

V koči lahko prespi največ 19 oseb ( doplačilo). Vse sobe razen ene dvoposteljne so v nadstropju, z dvema, tremi ali štirimi posteljami. V pritličju je kuhinja z jedilnico in večji večnamenski prostor, dve kopalnici in trije WC-ji. Elektriko omogoča bencinski agregat, urejena je centralna kurjava na drva. Poleg tega pa je v pritličju, v večnamenskem prostoru tudi lončena peč.

 

 


Kliknite za več informacij in rezervirajte kočo!