Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
{googleMapModule}
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Kranj > Okrepčevalnica Fast food Pinki

Natisni Pošlji-prijatelju

Okrepčevalnica Fast food Pinki

Cesta Staneta Žagarja 73, 4000 Kranj
tel.: 00 386 4 204 32 04

FAST FOOD PINKI je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1991.

Začetek je bil v Ljubljani, na Poljanski cesti. Ker smo želeli okusno hrano ponuditi blizu domačega kraja, smo se preselili v Kranj. V dvajsetletnem obdobju delovanja na področju hitre prehrane smo se uveljavili kot vrhunsko strokovno usposobljen tim, ki je kos zahtevnim pogojem na področju zdravega in okusnega prehranjevanja, kljub temu, da nudimo hitro hrano.

Pri delu nas že od začetka delovanja vodi načelo, da je na prvem mestu vedno človek, do katerega imamo zelo oseben pristop in tako vedno zadovoljimo njegov okus in njegovo lakoto. Vedno stremimo k temu, da je naša hrana zelo kakovostna, sveža in cenovno dostopna. Ponašamo se z odlično hrano, kar je ključnega pomena za zdravo prehranjevanje naših strank.

Poslanstvo:

FAST FOOD PINKI je okrepčevalnica, v kateri želimo strankam v prijetnem okolju nuditi široko ponudbo slastne in sveže pripravljene hitre hrane. Skrbimo za stalno strokovno usposabljanje naših delavcev in učinkovito spremljanje pripravljene hrane iz svežih in kvalitetnih sestavin. Poleg priprave dajemo velik poudarek za ohranjanje zdravja in spodbujanje zdravega življenjskega sloga.

Vizija:

V Fast food PINKI si prizadevamo za ohranjanje vrhunske kakovosti pri našem delu in širitev programov, predvsem na področju zdrave hitre prehrane. Želimo si zadovoljiti vsak okus in vsak prazen želodček.

 

Ekipa: