Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
{googleMapModule}
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


Koča Suha

Ribčev Laz 19, 4265 Bohinjsko jezero GSM: 00 386 51 242 927

 

Z AVTOMOBILOM
Iz smeri Ljubljana: peljete se po avtocesti smer Kranj. Po približno 40 km se pripeljete do izvoza LESCE−BLED, na katerem morate zapustiti avtocesto. Pot vas bo vodila skozi Bled. Z Bleda je po glavni cesti do prvih vasi v Bohinju približno 20 km. V Bohinjski Bistrici na glavnem križišču nadaljujete po prednostni cesti  v smeri proti Bohinjskemu jezeru. Po cca 6 km  pridete do vasi Ribčev Laz. Na začetku vasi, cca 500 m pred Bohinjskim jezerom, zavijete pri hotelu Kristal levo z glavne ceste. Nato se držite se desne, koča Suha je druga stavba na vaši desni (zapeljete skozi vhod – živa meja na obeh straneh, kjer je urejeno parkirišče).


Z VLAKOM

Ljubljana−Jesenice−Bohinjska Bistrica – do nas lahko pridete z vlakom iz smeri Ljubljana preko Jesenic, kjer prestopite na progo proti Bohinju. Železniška  postaja Bohinjska Bistrica je  6 km oddaljena od Ribčevega Laza. Iz Bohinjske Bistrice je redna  avtobusna linija, od koder avtobusi vozijo približno vsako uro med tednom in malo manj pogosto konec tedna − v smeri proti Ribčevemu Lazu. Izstopite na avtobusni postaji Ribčev Laz (in ne Bohinjsko jezero). Če prihajate z vlakom iz tujine iz Avstrije, je z mednarodne železniške postaje LESCE−BLED redna avtobusna linija do Bohinja.

Nova Gorica–Most na Soči–Bohinjska Bistrica – če prihajate z zahoda preko Italije in Nove Gorice, gre vlak preko Mosta na Soči, izstopite pa na železniški postaji Bohinjska Bistrica, od koder so redne avtobusne povezave do Ribčevega Laza.


Z AVTOBUSOM

Iz Ljubljane: iz Ljubljane v Bohinj gre vsak dan redna avtobusna linija Ljubljana−Kranj−Radovljica–Bled−Bohinjska Bistrica; odhod iz Ljubljane vsako uro podnevi, razen konec tedna in med prazniki so avtobusi manj pogosti. Avtobus ustavi direktno v vasici Ribčev Laz, takšno je tudi ime postajališča. Je ena zadnjih postaj na tej liniji oz. ena postaja pred postajališčem »Bohinj jezero«. Na avtobusni postaji prečkate cesto ter se napotite proti hotelu Kristal. Držite se desne – sledite manjši cesti cca 20 m, koča Suha je druga stavba na vaši desni (greste skozi vhod – živa meja na obeh straneh, videli boste urejeno parkirišče).

Iz Bohinjske Bistrice: če prihajate z vlakom, boste izstopili v Bohinjski Bistrici, od koder avtobus vozi podnevi vsako uro, konec tedna malo manj pogosto. Avtobus ustavi direktno v vasici Ribčev Laz, takšno je tudi ime postajališča. Je ena zadnjih postaj na tej liniji oz. ena postaja pred postajališčem »Bohinj jezero«. Na avtobusni postaji prečkate cesto ter se napotite proti hotelu Kristal. Držite se desne – sledite manjši cesti cca 20 m, koča Suha je na vaši desni (greste skozi vhod – živa meja na obeh straneh, videli boste urejeno parkirišče).
PAC SPORTS PREVOZI
Pac sports agencija nudi tudi prevozne storitve. Naš vozni park trenutno vsebuje:

  • 2x kombi (8 oseb),
  • 1x 16-sedežni avtobus,
  • 1x 45-sedežni avtobus.


Cene prevozov si lahko ogledate na povezavi: http://www.pac.si/sl/bus/ponudba.