Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
{googleMapModule}
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Novo mesto > Apartmaji in sobe Ravbar

Natisni Pošlji-prijatelju

Apartmaji in sobe Ravbar

Smrečnikova ulica 15 in 17, 8000 Novo mesto

Apartmaji sobe Ravbar se ponašamo z dolgoletno družinsko tradicijo. Naši začetki segajo v davno leto 1970. Takrat sta mama Kristina in Jože sprejela pod streho prvega gosta, ki se je zaradi gostoljubja kmalu vrnil in s seboj pripeljal še prijatelja. Gostje so bili vsako jutro deležni obilnega domačega zajtrka, ki jim ga je postregla mati lastnica. Dober glas apartmajev Ravbar se je tako kmalu razširil po vsem svetu. Gostje prihajajo iz vseh evropskih držav pa tudi iz ZDA, Kanade, Avstralije, Nove Zelandije, Argentine, Indonezije, Izraela, Japonske, Kitajske in drugih. Ravbarjevi (Jože, žena Milena, sinova Matjaž in Uroš) danes nadaljujemo skoraj 40. letno družinsko tradicijo. Leta 2000 smo prenovili in zgradili nove apartmaje in leta 2005 dodali nove sobe.

Vsi veliko potujemo in vemo kaj je potrebno, da se gost dobro počuti. Uroš je z avtom kot prvi Slovenec v dveh letih obkrožil svet in je odličen vir informacij za vse popotnike. Na potovanjih je preživel skoraj pet let, obiskal ca 90 držav in izdal dve popotniški knjigi. Jože pa je aktivno dejaven član turističnega društva Novo mesto in eden od boljših poznavalcev Dolenjske, Bele krajine in preostalega dela Slovenije.

Ravbarjevi se bomo potrudili, da bo vaše bivanje prijetno in da se boste z veseljem vedno znova vračali. Dobrodošli v Novem mestu med gostoljubnimi ljudmi.