Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
{googleMapModule}
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Hrvaška > Apartmaji Premantura

Natisni Pošlji-prijatelju

Apartmaji Premantura

Premantura, Selo 63a, 52100 Pula GSM: 00 386 31 207 192, 00 385 989 353 822

Premantura - Najem apartmaja v najlepšem delu Istre

 

Premantura je žlahtno počitniško letovišče na skrajnem jugu hrvaške Istre. Premanturci so obkroženi z naravo s katero se le malokdo lahko pohvali. Južno od vasi se nahaja zaščiten krog obale dolg 9,5 km, širok okrog 1,5 s skupno 30 km razvejane obale. Morje ni nikjer tako plavozelene barve,tako čisto, kot je na skrajnem jugu Istre. Skalnate plaže so v kombinaciji sončnih zalivov, zalivčkov rtov in plaž.

Na razmeroma majhnem območju raste 530 rastlinskih vrst,od tega 20 vrst orhidej, med katerimi je nekaj posebnih. RT Kamenjak je zaščiten naravni park,kjer ni hotelov in ni naseljen,ugoden za sprehode.

Premantura je doživetje, in ni samo mesto počitka. Tam lahko ribarite si izposodite kanu ali sandolin,.Zaradi dobrih vetrov za šport na morjulahko uživate poleti in v jeseni, ugodno je za surfanje in jadranje. Tisti, ki imajo radi potapljanje, si lahko sposodijo potapljaško opremo v šestih klubih Medulina in koristijo tečaje. Podvodni svet je prekrasen ,obkrožen z pomorskimi votlinami, posebna atrakcija je približno trideset lokacij starih ladij potopljenih v času svetovnih vojn.

Obiščete lahko paleontološk nahajališče na otočku Fenoligi,kjer lahko v naravi vidite odtise dinosaurov,ki so tu živeli pred 80-90 miljoni let.

Južna Istra ima osem kolesarskih stez; s kolesom lahko spoznavate mesta v okolici, pri tem vam lahko pomagajo tudi vodiči iz turističnih agencij.

V Medulinu je možno obiskovati šolo jahanja in izkoristiti poldnevne in celodnevne izlete u naravi Istre.

Preveri proste kapacitete >>