Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Poudarjene vsebine

Natisni Pošlji-prijatelju

Najboljši izleti po Sloveniji za zaposlene ̶organizirajte teambuilding v naravi

Pravijo, da je včasih dobro, da si vzamete za svojo delovno skupino en dan ali dva oddiha, ki ga lahko dobro izkoristite za najboljši izlet, po vrhu pa lahko s teambuildingom poskrbite za še boljšo povezanost in krepitev odnosov, saj ko delovna skupina oziroma tim deluje kot eno, postane prava ekipa.
Najboljši izleti po Sloveniji za zaposlene  ̶organizirajte teambuilding v naravi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stalen fokus in tempo življenja od nas zahteva veliko nalog, ki jih moramo čez teden res izvesti popolno in predvsem odgovorno, zato si kot ekipa zaslužite oddih. Za vas smo poiskali destinacije, ki vam bodo v pomoč pri izbiri izleta, takšnega v naravi in kjer boste lahko še bolj povezano delovali z aktivnostmi. Najboljši izleti po Sloveniji so prav tisti, ki zajemajo še teambuilding v naravi.

 

Verjetno ste se kdaj v življenju že srečali s teambuildingom. Povečana aktivnost v teambuildingu še kako poglobi odnos in krepi duh ekipe, s tem pa se skupina poenoti in ni več vidnih pomanjkljivosti, dodatno pa se razvijajo prednosti skupine. Torej drugačno, pestro in izjemno doživetje za izjemne ljudi, ki jih vodi in druži ekipni duh.

Teambuilding je najboljši v naravi in v vseh letnih časih, lahko si umislite izdelovanje skulptur iz leda ali lesa, če ste vešči ali si želite kakšne druge avanture, lahko organizirate lokostrelstvo, gigantki boks, peintball, nogomet z velikimi čevlji, kmečke igre ali lov za zakladom, morda kakšna adrenalinska doživetja, možnosti je neomejeno in s teambuildingom se poskrbi za razvoj timske motivacije, razvoj potencialov in postavljanje skupne vizije. Seveda še to ni vse. Posamezniki tako pridobivajo in razvijajo kreativnost, krepi se ekipni duh in predvsem iz prijetne dogodivščine nastanejo čudovite zgodbe, ki še dolgo odzvanjajo med zaposlenimi.

Najboljši izleti po Sloveniji so tisti, ki so lokacijsko dobro izbrani, kjer se gradi na sinergiji ekipe in se tako spodbujata kreativnost in ustvarjalnost, kjer se pokaže pogum, čeprav določenih stvari še nismo počeli predvsem, pa da se gradi pripadnost in medsebojna povezanost. Kam vas naj torej odpeljemo, na najboljši izlet, ki vključuje teambuilding? Najboljše destinacije so lahko v bližini vašega mesta ali na obali ali vas odpeljemo celo v Alpe, možnosti in ponudb je res veliko, prav tako je pa raznolika tudi aktivnost za zaposlene.

Najboljši izleti po Sloveniji so lahko neprecenljiva izkušnja v naravi. Seveda je za vsako področje dela tudi teambuilding drugačen, a narava deluje na vse zaposlene čudežno, najbolj pa na tiste, ki svoje poslanstvo opravljajo v menedžmentu, torej poslovne skupine, razvojne ali marketinške oddelke in podobno.

Najboljši izleti po Sloveniji so lahko v Iškem Vintgarju, ki je ena najbolj ljubih in poznanih destinacij. Lahko vas odpeljemo k reki Soči, kjer je čudovita plaža in ob enem ponuja še krasne okoliške hribe. Tako lahko poleg vodnih aktivnosti kot so rafting, canyoning, hydrospeed, kajak spust, doživite še ostalo ponudbo, kjer si lahko izposodite kolesa, se poprimete z jamarstvom, si umislite pohodništvo, lahko celo organizirate prosto plezanje.

Najboljši izleti po Sloveniji so lahko tudi v Kranjski Gori, kjer vam ne bo dolgčas, saj vas tudi tukaj pričakujejo živahna doživetja Julijskih Alp. Krasno doživetje lahko pričara tudi triglavski narodni park, prav tako je Bohinj čudovita destinacija, veliko doživetij pa ponuja še Kras in Slovenska obala. Torej so izleti eno krasno doživetje za zaposlene, kot motivacija in predvsem kot nagrada, programi pa so različni, drugačni in izjemni, zato je najbolje preveriti ponudbo, izrazite svoje želje in odpeljite svoje zaposlene na najboljši izlet po Sloveniji.

Najboljši izleti po Sloveniji – kaj lahko pričakujete?

Če ste svoje poslovne partnerje in sodelavce ter ostale zaposlene odpeljali v kraje, kjer bodo s pomočjo teambuildinga svojo kreativnost krepili v naravi, lahko pričakujete, da boste s tem dvignili motivacijo, razvili se bodo potenciali, ki jih še niso zaposleni prepoznali ali bodo dodelali že odprta poslovna področja, okrepila se bo strast do zastavljenih ciljev in želja po skupni viziji bo tako še močnejša, prav tako pa se bo okrepila medsebojna povezanost in pripadnost. Če zraven vse »začinite« še s kančkom humorja, bo to čudovito in nepozabno doživetje vseh vaših zaposlenih, vi pa boste lahko še velikokrat odpeljali svojo ekipo, na najboljše izlete po Sloveniji.

Seveda pa dobra klima vseh zaposlenih ni odvisna od samo od izletov v naravi, ali pa aktivnosti in druženju, ki res pripomorejo k temu, da se vaši zaposleni dobro počutijo, menim pa, da je predvsem odvisna tudi lokacija, kjer zaposleni po navadi preživijo kar nekaj ur na dan.

Ne smete namreč pozabiti na dobro okolje in počutje v prostorih, kjer delajo vaši zaposleni. Najboljši prostori so tisti, ki imajo pogled na neokrnjeno naravo, kjer ni stiske s parkirnimi prostori in tam, kjer so poslovni prostori res narejeni po vašem okusu, stilsko in moderno, predvsem pa na lokaciji, kjer vaše zaposlene še dodatno motivira k doseganju ciljev.

Če so vaši zaposleni veliko v sedečem položaju, v pisarni in za računalnikom, ne z najboljšim pogledom skozi okno, brez svetlobe in res prijetnih prostorov, vam svetujem najem novih prostorov, in če so samo najboljši izleti po Sloveniji čudoviti in če organizirate še tako dobre teambuildinge, kar je za njihovo zdravje in druženje res velika nagrada, je večja vsekakor tista, kjer vaši zaposleni preživijo večino časa na delovnem mestu.