Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
 • Rezervacija brez provizije
 • Plačilo ob odhodu
 • Zagotovljene ugodne cene
 • Možnost spremembe rezervacije
 • Rezervacija v treh korakih
 • Velika izbira namestitev
 • Komentarji gostov
{googleMapModule}
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Bled > Muzejski vlak Jesenice - Bled - Bohinj - Kanal - Nova Gorica

Natisni Pošlji-prijatelju

Muzejski vlak Jesenice - Bled - Bohinj - Kanal - Nova Gorica

"Zahvaljujem se vam za zelo lep, čudovito preživet dan! Čestitke za lep ..."
Marjeta J., 29. junij 2015

4260 Bled GSM: 00 386 51 242 927

 


Muzejski vlak Jesenice - Bled - Bohinj - Kanal - Nova Gorica - predstavitev

  


 

 

Vožnje z muzejskim vlakom za leto 2022 so odpovedane.

 
-> pošlji povpraševanje
-> kliči 051 242 927
 


 
Vožnja z muzejskim vlakom in izlet v Goriška Brda (s programom)

Ob 8:53 bo muzejski vlak odpeljal z Jesenic, mimo Bleda in Bohinja proti postaji Kanal, kjer izstopimo. Vlak nadaljuje vožnjo do končne postaje Nova Gorica od koder vas bo popeljal nazaj na vstopno postajo.

Za ljubitelje vožnje z vlakom, bo ta dve uri dolga vožnja po Bohinjski progi, prav gotovo nepozabno doživetje. Pogledi na Blejsko jezero, na številne soteske in grape, vožnja skozi predore, med katerimi je najdaljši dolg kar 6327 m… Vsekakor pripravimo fotoaparate in kamere. Na vlaku vas bodo spremljali vodniki in animatorji, ki bodo poskrbeli za dobro vzdušje in nam postregli z informacijami o vlaku in progi, po kateri se bomo peljali. V sestavi vlaka je tudi bife vagon, kjer se bomo lahko okrepčali.

Na železniški postaji v Kanalu nas bodo čakali avtobusi. V spremstvu vodnikov se bomo peljali ob Soči mimo Anhovega in Plav, v skrajno zahodno slovensko deželo GORIŠKA BRDA, med slikovite vasice, vinograde in sadovnjake.

Na poti do Dobrovega se bomo ustavili ob 23m visokem razglednem stolpu v Gonjačah, na katerega se bomo lahko povzpeli in Brda se nam bodo razprostrla kot na dlani. Z malo sreče, bomo lahko uživali v prelepem razgledu na Furlanijo, Julijske Alpe in Dolomite, Vipavsko dolino in Kras.

Iz Gonjač se bomo peljali mimo srednjeveške vasice Šmartno, v središče Goriških Brd, Dobrovo. V eni od lokalnih restavracij bomo imeli kosilo. Po kosilu si bomo ogledali še največjo vinsko klet v Brdih, kjer si bomo za popotnico lahko kupili tudi kakšno izmed vrhunskih briških vin. Iz Goriških Brd se bomo z avtobusi odpeljali proti Novi Gorici, kjer nas bo pričakala naša parna lepotica, ki nas bo odpeljala nazaj proti Gorenjski.
 

-> za nakup karte pošlji povpraševanje ali kliči na 051 242 927Vožnja z Muzejskim vlakom (brez programa)

Vožnja z Muzejskim vlakom brez programa je zanimiva predvsem za tiste, ki si želijo organizirati dan po svoje. Izstopimo lahko na vseh navedenih postajah.

-> za nakup karte brez programa  pošlji povpraševanje ali kliči na  051 242 927


Skupine

Za skupine (45 oseb in več) po želji organiziramo posebne programe v okviru rednih voženj ali vožnje izven razpisanih datumov. Morda bi vašo skupino zanimala:

 • Vožnja z vlakom do Mosta na Soči in z avtobusom naprej do Kobarida (ogled Kobariškega Muzeja), vožnja z ladjico po akumulacijskem jezeru pri Mostu na Soči ali ogledom Tolminskih korit.
   
 • Vožnja z vlakom do Mosta na Soči v povezavi z raftingom na Soči, piknikom, kolesarjenjem ali planinarjenjem po lokalnih vrhovih.
   
 • Vožnja z vlakom do Nove Gorice, izlet v Gorico in obisk okoliških znamenitosti npr. Sv.Gore, Kostanjevice z grobnico Burbonov, kostnice na Oslavju.

 Posebni dogodki


Muzejski vlak ni samo vlak za prevoz potnikov, ampak tudi prostor, kjer je možno organizirati različne posebne dogodke: od porok, do poslovnih srečanj in predstavitev.
 


 
Vozni redSplošni pogoji

 • Vašo rezervacijo lahko dokončno potrdite preprosto tako, da za potrditev in vašo garancijo rezervacije nakažete avans v višini 30 % od zneska rezervacije. Preostanek zneska za plačilo  poravnate najkasneje do sedem (7) dni pred izletom.
 • V primeru last minute rezervacije plačate celoten znesek na dan rezervacije.V primeru zgodnje rezervacije lahko izlet plačate tudi na obroke. Zadnji obrok pade v plačilo najkasneje 7 dni pred prihodom.
 • Ob rezervaciji potrebujemo podatke o potniku (ime in priimek, letnico rojstva, naslov in telefonsko številko).
 • V primeru odpovedi izleta vaš avans obravnavamo skladno s sledečimi pogoji:
  • za pisno odpoved do 15 dni pred izletom vrnemo 100% avansa
  • za pisno odpoved od 7 do 15 dni pred izletom vrnemo 50% avansa
  • za pisno odpoved do 7 dni pred izletom (ali če gosta ni), ne vračamo avansa
  • v primeru, da gost ne odpove izleta in ne pride, se izrecno strinja, da bo plačal celotno vrednost izleta.
 • V primeru razglašene požarne nevarnosti ali okvare lokomotive (višja sila), bo parno lokomotivo nadomestila dieselska, oziroma bomo del poti opravili z drugimi prevoznimi sredstvi. V primeru okvare vagona, se ta nadomesti z vagonom, ki bo v danem trenutku na razpolago. Zaradi zasedenosti proge (križanja vlakov), lahko pride do odstopanja od predvidenega voznega reda.


Vozovnico je potrebno obvezno predhodno rezervirati. Kolesarji lahko svoje kolo prepeljete brez doplačila, vendar je potrebna predhodna rezervacija mest za kolesa.


Darilni bon: Odlično in nepozabno darilo za vaše prijatelje.

 


 


-> pošlji povpraševanje
-> kliči 051 242 927
 


 

 
 


Če vam je všeč Muzejski vlak Jesenice - Bled - Bohinj - Kanal - Nova Gorica, si poglejte tudi: