Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
{googleMapModule}
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Dobrna > Hotel Triglav Dobrna

Natisni Pošlji-prijatelju

Hotel Triglav Dobrna

Dobrna 12, 3204 Dobrna GSM: 00 386 51 242 927

Dober okus, ki ostane ...

Gostilna Triglav, ki vam poboža dušo in želodec, je že v času Avstro-Ogrske pomenila pomembnega ponudnika gostinskih storitev, kamor so gostje radi prihajali razvajat svoje brbončice.

Tradiciji kuhinj naših babic in živilom iz naše neposredne okolice smo zavezani še danes, a sledimo tudi novim kuharskim trendom. Kulinarika sezonskega značaja bo vsako priložnost – naj bo to poroka, obletnica, rojstni dan, zaključek izleta ali pa nedeljsko družinsko kosilo – naredila za posebno doživetje.

Lokalni pridelovalci so jamstvo, da sestavine, iz katerih pripravljamo naše specialitete, nimajo za sabo tisoče kilometrov dolge poti, ampak so jih skrbno negovali in izbrali naši ljudje, zrastle in dozorele so na bližnjih vrtovih, poljih in v gozdovih okoli nas, plavale v naših potokih in jezerih ali se pasle na bližnjih zelenih pašnikih in še sveže pristale prav na vašem krožniku.

Slastne umetnije našega šefa bodo zadovoljile še tako zahteven okus, prav lahko pa se zgodi, da boste v času bivanja pri nas spoznali dobrote, kakršnih ne najdete nikjer drugje kakor v Dobrni – morda se boste prav zaradi njih radi vračali k nam!