Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Bohinj > Gozdarska koča Rovtarica

Natisni Pošlji-prijatelju

Gozdarska koča Rovtarica

Nemški rovt 38, 4264 Bohinjska Bistrica GSM: 00 386 51 427 332, 00 386 31 664 212

 

Cenik

Preveri ceno >>

Hiša za 10-19 oseb

najem za 10 oseb

Za prikaz cene izberite datum prihoda in odhoda!

Garantirano najnižja cena Brez dodatne provizije Možnost spremembe ali preklica

Ura prihoda: po dogovoru

Ura odhoda: do 12. ure

Plačilo avansa v višini 30% za potrditev rezervacije


Gozdarska koča Rovtarica - predstavitev

Gozdarska koča ROVTARICA leži na Jelovici, na alpski visoki kraški gozdni planoti, na nadmorski višini 1089 m in je od leta 2004 v območju Nature 2000. 

Jelovica oz. Rovtarica je dostopna z vsemi cestnimi vozili iz štirih dolin: iz Bohinjske, Lipniške in Selške doline ali preko Petrovega brda in Soriške planine iz Primorske smeri. Iz Gorenjske ali Ljubljanske kotline je najhitrejša in najkrajša cestna povezava do Gozdarske koče ROVTARICA preko Bohinja (Bohinjska Bistrica in Nemški rovt) ali preko Selške doline (Dražgoše). Lahko pa se pripeljete tudi po makadamski cesti iz smeri Radovljica - Spodnja Lipnica.Iz Primorske je najhitrejša pot preko Tolmina oz. Podbrda, Petrovega brda in Soriške planine.

V koči lahko prespi največ 19 oseb. Vse sobe razen ene dvoposteljne so v nadstropju, z dvema, tremi ali štirimi posteljami. V pritličju je kuhinja z jedilnico in večji večnamenski prostor, dve kopalnici in trije WC-ji. Elektriko omogoča agregat, urejena je centralna kurjava na drva. Poleg tega pa je v pritličju, v večnamenskem prostoru tudi lončena peč. 

             POMEMBNO

V primeru odpovedi najema koče manj kot 20 dni pred predvidenim prihodom LAHKO ponudnik v nadaljevanju najemodajalec zaračuna stroške odpovedi v višini 30 % vrednosti najema. V primeru odpovedi najema na dan predvidenega prihoda oziroma v primeru neprihoda LAHKO najemodajalec zaračuna stroške v višini 50 % vrednosti najema.

Najemodajalec si pridržuje pravico do popolnega ali delnega odstopa od rezervacije-najema, če pred začetkom najema ali pred najemom nastopijo izredne okoliščine, ki jih ni bilo mogoče pričakovati, odstraniti ali se jim izogniti, za najemodajalca pa te okoliščine pomenijo utemeljen razlog, da rezervacije ne bi sklenil, če bi obstajale ob potrditvi rezervacije najema s plačilom avansa, katerega pa mora najemodajalec ob nastopu takih okoliščin v celoti vrniti plačniku.

V kolikor najemodajalec ugotovi, da je po zaključenem bivanju objekt ali njegova okolica v stanju, ki presega končno čiščenje, najemodajalec zaračuna dodatno čiščenje v višini stroškov čiščenja. V kolikor najemodajalec ugotovi poškodbe na objektu oziroma na njegovem inventarju, koristnik povrne odpravo škode ali kupnino nadomestnega inventarja.

Pri oblikovanju posebnih aranžmajev se lahko določijo posebni popusti.

Obiski v koči SO DOVOLJENI vendar le do 20.00 ure, vsako nadaljnje zadrževanje oseb v koči ali pripadajočemu zemljišču okoli koče, nad dogovorjenim številom, se smatra kot dodatno število oseb za nočitev.


Za potrditev rezervacije plačilo avansa 30 % končne skupne cene. Ostalo plačilo ob prihodu.

 

Posebnosti

dovoljene domače živali, lastnik ne živi v objektu, govorijo angleško, govorijo nemško, govorijo italijansko, govorijo hrvaško, družinam prijazno

 


Če vam je všeč Gozdarska koča Rovtarica, si poglejte tudi: