Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
 • Rezervacija brez provizije
 • Plačilo ob odhodu
 • Zagotovljene ugodne cene
 • Možnost spremembe rezervacije
 • Rezervacija v treh korakih
 • Velika izbira namestitev
 • Komentarji gostov
{googleMapModule}
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Aktivnosti > Vodni športi > Rafting > Aktivni Planet: Rafting Bovec in ostale aktivnosti

Natisni Pošlji-prijatelju

Aktivni Planet: Rafting Bovec in ostale aktivnosti

 


Aktivni Planet: Rafting Bovec in ostale aktivnosti - predstavitev

Poleti, leta 1999, je legendarna rafting ekipa, imenovana Bobri, osvojila zlato odličje na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki. To je bilo že njihovo šesto zlato iz svetovnih prvenstev zapored. Dve leti kasneje sta dva Bobra v majhnem mestecu Bovec, ki leži poleg smaragdne reke Soče, ustanovila športno agencijo Aktivni Planet. Pravi recept za adrenalinski rafting Bovec, Soča je naš dom in veselje.

 • Rafting Soča v Bovcu: spust z gumenjakom na reki Soči spada med najlepša slovenska doživetja, postala je najbolj priljubljena adrenalinska aktivnost v Bovcu. Začinite svoje aktivne počitnice v dolini Soče z zabavnim raftingom, ki je primeren za vse generacije, saj kristalna reka ponuja odseke različnih težavnostnih stopenj.>>> REZERVIRAJ


  Mnogo vodnikov pri Aktivnem planetu je nekdaj tekmovalo v kajaku in raftingu. Naše izkušnje se večajo z mednarodnimi tekmami v kajak slalomu in spustu, potovanji in raziskovanji novih rek v oddaljenih deželah, pa tudi z učenjem mladih. Po letih naporne prakse, še vedno počnemo, kar ljubimo - s predanostjo delamo na reki.

 

 

 • KAJAKAŠTVO: Si začetnik ali že izkušen kajakaš in si želiš zaveslati na brzicah divje smaragdne reke Soče?
  Brez skrbi, kristalna Soča je pravi raj za kajakaše, saj se razteza od mirnih predelov za začetnike, vmesnih stopenj, pa vse do tehnično zelo zahtevnih poligonov za izkušene.
  Prav zato, smo za vas pripravili več različnih kajakaških programov. Ponujamo vam enodnevno, dvodnevno ali petdnevno kajak šolo za začetnike, kajak Bovec spust z napihljivim kajakom - Guppy ter voden kajak spust za že izkušene kajakaše. >>> REZERVIRAJKljub vsemu Soča ni naš edini poligon. Če svojega vodnika ali vodičke ne zasledite surfati po gladini, verjetno išče oprijem na kateri od apnenčastih plezalnih stenah v bližini, ali pa pušča za sabo oblak prahu, ko kolesari po neštetih poteh okoliških hribov. Daleč od oči, v družbi prijateljev, lovi stebre viseč v stenah gora. Morda pa se plazi skozi špranje v podzemlju visokogorskega krasa.


 

 • ZIPLINE: Se že od nekdaj bojite višine, a si kljub temu želite opazovati svet iz ptičje perspektive?Pridružite se nam na zipline Bovec in premagajte strahove na najboljši način – tako, da se z njimi soočite na vratolomni višini in pogumnim spustom nad Bovško dolino. Tako bo vaš strah hitro prevzel adrenalin, za piko na i pa boste lahko občudovali dih jemajoč razgled na Bovec in na veteranske vrhove Julijcev. >>> REZERVIRAJ 

KANJONING: Pridružite se nam pustolovskem kanjoningu, kjer je zabava zagotovljena!Soteska, kjer poteka kanjoning Sušec je lahkoten kanjon, ki bo z nezahtevnimi skoki ter naravnimi tobogani izklesanimi v skalo poskrbel za zabavo prav vsakega udeleženca. Kanjoning Sušec je primeren tako za začetnike kot tudi za družine in otroke. >>> REZERVIRAJ


In seveda, nikar ne zamerite zatopljenemu vodniku, ko si ves zamazan nekaj nerga v brado. Najbrž išče francoski ključ svojega 4×4 jeepa.

Vodniki Aktivnega planeta smo brez dvoma eksotični. Nekateri smo odrasli v dolini reke Soče, drugi smo prišli iz oddaljenih koncev sveta. Zbrani z vseh vetrov. Upamo, da vam v džungli aktivnosti in ponudb lahko stopimo naproti s prijazno, nasmejano ter z znanjem in izkušnjami oplemeniteno storitvijo.

 

 

 

 

 
 


Če vam je všeč Aktivni Planet: Rafting Bovec in ostale aktivnosti, si poglejte tudi: